Tilmelding til repmøde er åbent - GymDanmark

Tilmelding til repmøde er åbent

GymDanmarks repræsentantskabsmøde afholdes lørdag den 24. oktober 2015 i Idrættens Hus i Brøndby. Konkurrencedisciplinernes aktivitetsårsmøder gennemføres søndag den 25. oktober samme sted.

Repræsentantskabsmødet er GymDanmarks øverste myndighed. Deltagerne er GymDanmarks bestyrelse, folkevalgte og frivillige fra alle enheder, samarbejdspartnere og interessenter, forbundskontorets ansatte, samt foreningsfolk fra GymDanmarks medlemsforeninger.

Tilmelding seneste den 13. oktober her

Det sker på repræsentantskabsmødet
På repræsentantskabsmødet godkender deltagerne formandens mundtlige beretning, godkender regnskab, vedtager indkomne forslag og vælger nye medlemmer til forskellige udvalg. Det er også på repræsentantskabsmødet at ‘årets forening’ hædres og særlige personer hyldes.

Læs alt om repræsentantskabsmøde 2015 her