20 nye springsikker instruktører i Viborg - GymDanmark

20 nye springsikker instruktører i Viborg

Forbundsinstruktørerne Morten Gram Rasmussen og Thomas Ravnsgaard Nielsen stod for undervisningen, og når det gælder Springsikker så er det en omfattende undervisning om springsikkerhed, hvor man kommer omkring relevant teori, metodik og specifikke modtagesituationer. Læs mere om Springsikker måtte og trampet 1 her.

 

Springsikker i Viborg

Regional konsulent i Midt- og Nordjylland Tenna Nørgaard Gundersen besøgte Viborg imens de svedte i hallen og var meget begejstret: “Fantastiske kompetente GymDanmark instruktører og ovenud engageret instruktører fra VGF. Der var vanvittigt god stemning og der blev arbejdet hårdt og meget intenst på at lære de mange modtagninger og ikke mindst på at bestå den skriftlige prøve”.

En instruktør i VGF lægger vægt på selve indholdet, og det at kurset blev afholdt lokalt: “Det er det bedste kursus jeg nogensinde har været på. Man lærer de grundlæggende modtagningsteknikker og det er fedt, når der er så mange i foreningen, der deltager. Det giver et godt sammenhold i foreningen og en god energi”.

 

Om Springsikker

Springsikker er udviklet i et samarbejde mellem DGI og GymDanmark og er den store fælles satsning for springgymnastikken i Danmark. Hvis man har springgymnastik i foreningen eller er springtræner, så er det uden tvivl Springsikker man skal i gang med – eller hvis man allerede er i gang, så kan du bygge oven på det allerede beståede niveau.

 

Kick-Off møde om Springsikker Forening

Springsikker er mere end kurser. Springsikker forening er GymDanmarks og DGIs blåstempling af foreningen som et sikkert sted at sende børn og unge til springtræning.
Der arbejdes i foreningen med fem parametre;

– Bestyrelsesansvar og opgaver
– Instruktørkompetencer
– Redskaber, fysiske rammer og faciliteter
– Engagement i springtræningen
-Sikkerhed

I oktober måned er der mulighed for at blive hjulpet i gang med Springsikker Forening til tre møder fordelt i hele landet: 

Kick off tirsdag d. 6. oktober i Ringsted

Kick off onsdag d. 21. oktober i Randers

Kick off torsdag d.29. oktober i Vejle 

Læs mere her.

 

 

Læs mere om Springsikker her.