AGG Basis Camp - GymDanmark

AGG Basis Camp

AGG – Basis-camp

URG & Elitesektionen inviterer hermed til årets første AGG-camp, der afholdes søndag d. 13. september 2015

Dette er en Basis-camp som har fokus på grundtræning og beherskelse af teknikker indenfor AGG – Æstetisk Gymnastik i alle aldersgrupper (children 8-10 år, children 10-12 år, children 12-14 år, junior og senior).

Målgruppen for denne camp er alle gymnaster og instruktører på rytmehold inden for AGG og Grand Prix. Gymnasterne vil blive delt i to grupper, henholdsvis børnekategorierne sammen og junior/senior sammen. URG og Elitesektionen håber at skabe et udviklende og inspirerende forum for både gymnaster og instruktører, hvor gymnasterne også får mulighed for at lære af hinanden og mødes uden for konkurrencerne. Det forventes selvfølgelig, at instruktørerne deltager sammen med deres gymnaster, så de kan hjælpe og vejlede dem undervejs. Der opfordres til at videofilme og tage noter fra træningen, så holdene kan implementere mest muligt i den hjemlige træning.

På Basis-campen vil børnekategorierne blive undervist af danske instruktører med erfaring fra den internationale AGG-arena, og junior-/seniorkategorierne vil blive undervist af en finsk instruktør fra klubben Olarin voimistelijat (OVO).

Pris: kr. 200,00 pr deltager

Tilmelding