Fortryllende opvisning af VM-profiler - GymDanmark

Fortryllende opvisning af VM-profiler

Torvet var pyntet festligt op, og der var linet op med blå stortrampolin, og rød tumblingbane. Gymnasterne strålede om kap med solen og gav publikum både opvisning og smagsprøver på hvad der venter til vinter ved VM på hjemmebane.

Læs alt om VM her og køb dine billetter nu

Fortryllende gymnaster
Kl. 13.00 blev showet skudt i gang – først tumbling, og så trampolin. Der blev vist mange forskellige øvelser, og tricks, og folk blev nærmest tryllebundet af de tempofylde tumblere. Hele det danske tumbling-landshold var mødt op, og de sluttede flot af med samlet at lave en baglænder,  fra den ene ende af banen – til den anden, hvilket skabet en flot domino-effekt. Tumblerne viste at de i dén grad er tændte på VM til vinter, og det hurtige tempo, kombineret med de rungende høje lyde fra banen, fascinerede publikum – store som små.

Trampolinspringerne viste en lidt anden form for opvisning. De startede med et show, som forestillede skøre udklædte unge mænd, overtage trampolinen for at vise hvad de kunne. Der blev lavet anderledes trampolinspring som skulle fange publikums opmærksomhed – og det gjorde det i den grad! Publikum skraldgrinede, og levede sig godt med i showet. Opvisningens anden del var mere seriøs, og her var det sørget for speaker som forklarede publikum hvad de højtflyvende trampolinspringere foretog sig. Se videoklip og meget andet fra dagen på Instagram #wch2015 #gymdanmark #visitfyn #sporteventdk

Læs mere om VM-profilerne her

Efter opvisningerne var der rig mulighed for, på eget ansvar, at prøve både trampolinen  og tumbling- banen, som dog nu var skiftet ud med en airtrack. Tumblerne pakkede deres bane sammen og vendte tilbage til deres landsholdssamling som ligger netop nu.

Foto Andreas Merrald – se flere billeder på facebook

Følg gymnasternes vej til VM2015 her
Hold dig opdateret på de sociale medier, her kommer du helt tæt på gymnasterne og kan boltre dig i billeder og video.

Mere om VM og WAGC
FIGs VM2015 i trampolin, tumbling og DMT arrangeres af GymDanmark i tæt samarbejde med Udvikling Fyn og Sport Event Denmark. Odense skaber rammerne, gymnasterne dramaet, de frivillige passionen og publikum den fantastiske stemning.

  • Billetsalg til VM via billetnet
  • VM2015 i trampolin, tumbling og DMT afgøres i hjertet af Danmark i Arena Fyn i Odense, den 26. – 29. november
  • WAGC2015 (World Age Group Competition) for ungdomsårgangene afholdes fra den 3. – 6. december, også i Arena Fyn
  • VM2015 er officiel kvalifikation til OL2016 – læs mere om OL-kvalifikation her
  • Det er forsvarende danmarksmestre, regerende verdensmestre og OL-gymnaster, der har sigtekornet rettet mod en VM-medalje 
  • VM og WAGC 2015 afholdes med mere end 2.000 topatleter fra mere end 45 lande
  • Det er anden gang i historien, at VM i Trampolin & Tumbling finder sted på dansk jord. Første gang var ved VM i 2001 –  ligeledes i Odense