HC Andersen City Games - GymDanmark

HC Andersen City Games

11 medaljer til KTK ved HC Andersen City Games

Artikel af Uffe Morten Ehlers fra Københavns Trampolinklub: Ved weekendens internationale konkurrence ‘Hans Christian Andersen City Games’ i Odense deltog Københavns Trampolinklub (KTK) med 16 af sine bedste springere. Ved stævnet deltog fem nationer. KTK havde succes i alle aldersgrupper, men allermest i U12 og U14rækkerne.

KTK besidder lige nu en meget stærk gruppe af U12 piger, og er alt dominerende i Danmark i denne aldersgruppe. Det viste de tre piger Smilla Thea Jensen (12 år), Sofie Landberg og Alma Lynnerups Andersen (begge 11 år) ved at besætte både første, anden og tredjepladsen. Smilla og Sofie blev hhv. også nr. 1 og 2 ved årets DM U12.

KTK er ligeledes meget stærke blandt sine i U12 drenge. Det viste KTKs dobbelte U12 danmarksmester Emil Lynnerup Andersen (9 år) ved at vinde guldet, mens Carl Emil Boelsmand Larsen (11 år) besatte andenpladsen. På tredjepladsen kom en anden dansker fra Farum.

I U14 drengerækken var der igen fuldt hus, hvor Alfred Krydsfeldt vandt over sin tvillingebror, Emil Krydsfeldt (14 år). Nr. tre blev Malte N. Kirckhoff (12 år).

KTK fik også guld i U16 damerækken med Freya Guillaume (15 år). Nr. to blev en anden dansk pige. På tredjepladsen kom en engelsk pige.

Jacob Rasmussen (15 år) stillede op i U16 drengerækken og fik en sølvmedalje. Sidste medalje gik til Helena Mogensen (19 år) som stillede op i U21 damerækken.

Klubben havde yderligere en deltager som klarede sig ekstra godt, nemlig landsholdsspringeren, Jakob Schoppe (23 år). Jakob stillede op udenfor konkurrence, da konkurrencen kun var for springere under 21. Men med Jakobs samlede score i den indledende runde kom han over VM-kravet og er nu et skridt videre mod muligvis at blive udtaget til VM på hjemmebane i november. Helena og Jakob er yderligere udtaget til at springe World Cup i Spanien i starten af september, som skal bruges til VM-forberedelsen. Og med årets og dagens resultater ligger de to godt i svinget til måske at blive udtaget til VM, når holdet skal stilles i slutningen af september måned.

Førnævnte Alma Andersen, Sofie Landberg, Alfred og Emil Krydsfeldt er ligeledes med i opløbet om at deltage i ungdoms VM i Odense til december. Alt i alt var det en god debut på konkurrencesæsonen for KTKs bedste springere.

Støt op om de danske trampolinspringere, og køb din billet til VM på hjemmebane NU

Din historie på GymDanmark.dk
Har du også en god historie eller artikel du også gerne vil have på gymdanmark.dk, så send den til Anette Jentzsch aje@gymdanmark.dk på forbundskontoret.