Herrelandsholdet på træningslejr i Barcelona - GymDanmark

Herrelandsholdet på træningslejr i Barcelona

11 idrætsgymnaster fra junior- og seniorlandsholdstruppen er i disse dage i Barcelona, hvor det primære formål er at forberede sig på efterårets konkurrencer. Årets uden sammenligning vigtigste konkurrence er VM, der finder sted i slutningen af oktober i Glasgow. Dette VM fungerer samtidig som den første del af OL-kvalifikationen, hvor GymDanmark har en målsætning om at få én gymnast kvalificeret til OL i Rio til næste sommer.

Gymnasterne bor og træner i et stort sportskompleks, hvor eliteidrætsudøvere fra adskillige olympiske sportsgrene holder til. Det daglige program omfatter to træningspas af tre timer – inklusiv konditionstræning med GymDanmarks fysiske træner og fysioterapeut Milan Udvarazs.

Landstræner Marian Rizan udtaler:

Vi har valgt at sende gymnasterne en uge til Barcelona for at se, hvordan formen er hos gymnasterne efter sommeren. Derudover skal gymnasterne vise halve øvelser i løbet af træningslejren inden de skal i gang med at lave fulde øvelser. Som et nyt tiltag skal gymnasterne også igennem en række konditionstests, som vi håber gymnasterne får et godt udbytte af”, siger Marian Rizan.

På træningslejren deltager følgende gymnaster:

Helge Vammen 

Joao Marcus Fuglsig

Joachim Winther

Kasper Rysberg

Marcus Frandsen

Jacob Buus

Christian Riisberg

Christoffer Hallund

Elias Rosted

Uffe Høy

Luca Kjær

 

Følg med på GymDanmarks officiele instragramprofil og på idrætsgymnastiks Facebookside, hvor du kan se video fra træningslejren.