Så er det reviderede Grand Prix Rytme reglement klar - GymDanmark

Så er det reviderede Grand Prix Rytme reglement klar

Reglementsgruppen har i dette forår/sommer renoveret reglementerne for Grand Prix Rytme konkurrencerne. Dette betyder at der er flyttet rundt på indhold, men ikke ændret.

Formålet har været at forenkle, tydeliggøre og fjerne dobbelt tekst, så det sikres, at informationer kun står ét sted i forhold til kommende ændringer. Samtidig er reglementerne gjort ”tidsløse” dvs. alle redskaber er inkluderet, så det ikke er nødvendigt at udføre en revidering hvert eneste år pga. nye redskaber.

Ændringerne er følgende:

Ny opbygning:

– et generelt reglement, der indeholder alle generelle regler for samtlige rækker

– tre række reglementer, der indeholder regler gældende for den konkrete række. Opbygning serie 1 (teknisk), serie 2 (teknisk), kunstnerisk (serie 1+2), udførelse (serie 1+2).

– et bedømmelsesreglement, der indeholder fradrag og alle dommerskemaer for alle rækker listet i rækkefølge mikro/mini, pige/tweens og junior/senior.

 

Nyheder:

Alle redskaber er inkluderet i række-reglementerne og bedømmelsesreglementer. Årets redskab ses i tabel i det generelle reglement. Revidering er derfor kun nødvendig ved rettelser eller ændringer.

Grupperne i alle redskaber er ensrettet, således at rækkefølgen er den samme for alle redskaber i alle rækker. Eksempel på den sidste del af rækkefølgen: kast/grib til sig selv, udvekslinger, samarbejde, venstrehåndsarbejde, kombinationsøvelser og to redskaber.

Dommerskemaer findes i bedømmelsesreglementet. Som dommer kan du printe dine relevante sider, og som instruktør har du adgang til både fradragstabeller og dommerskemaer.

 

Reglementsgruppen håber, at I tager godt imod det nye opsæt af reglementerne og glæder os til den kommende sæson.

 

Find de nye reglementer her