Har du husket konkurrencelicensen? - GymDanmark

Har du husket konkurrencelicensen?

Licensen kan løses hele året, dog altid senest 3 uger før konkurrencestart. I praksis betyder dette, at såfremt licensen ikke er indløst senest 3 uger før konkurrencestart, er man ikke berettiget til at deltage i en konkurrence, der arrangeres af GymDanmark.
 
Skal du tilmelde dig en konkurrence med det samme, skal du vælge VISA/DK-betaling, idet licensen først er gyldig, når GymDanmark har registreret betalingen. Vælger du at betale via netbank, kan der nemlig gå op til 3 bankdage før betalingen registreres i GymDanmark.

Licensen kan ekstraordinært løses i perioden mellem 3-ugers fristen og frem til samme dag for afvikling af konkurrencen.  I dette tilfælde koster licensen dog 500 kroner, og det er udelukkende muligt at betale med VISA/DK. 

Konkurrencelicens indløst før 1. november koster kr. 200,00
Efter 1. november er prisen kr. 220,00. 

 

Læs mere eller indløs din konkurrencelicens på gymtranettet.