5 foreninger er klar til at satse på de unge - GymDanmark

5 foreninger er klar til at satse på de unge

5 foreninger skal over den kommende sæson arbejde med temaet “tweens” for at få flere unge i foreningen – i samarbejde med GymDanmark og Dansk Svømmeunion.

 

Forløbet

Brande G&U, Silkeborg GF, Ganløse Gymnastik, Raklev IF – Gymnastik og Nakskov Idrætsmærkeforening skal gennem den kommende sæson tage fat omkring temaet “de unge” i deres forening. De skal forholde sig til, hvad de allerede gør, hvad de kan gøre, og hvad de har tænkt sig at gøre. På opstartmødet kigger man på status quo og hvor man gerne vil hen, og på seminariet, hvor man mødes med de andre foreninger – både fra gymnastik og svømning – bliver man både klogere på det teoretiske plan og på det praktiske. Afslutningsseminariet byder på erfaringsudveksling, men man får også noget indhold med sig hjem.

 

En holdindsats

Det at blive en forening med mange unge kræver en holdindsats fra hele foreningen. Man skal ville det og man skal arbejde aktivt med det. De unge i foreningen er en kæmpe ressource på mange niveauer, men de kræver også, at man forholder sig til dem, og at man har fokus på dem isoleret set. Den unge målgruppe kræver noget særligt – og det er det vi har fokus på gennem hele forløbet.

 

Skal I være med?

Vi har få pladser tilbage, så det er muligt at komme med på forløbet i sæson 2015-2016, hvis I i jeres forening synes det lyder som noget for jer. Hele forløbet er gratis, og I kan læse mere om hvordan I ansøger om at komme med her.