Trænerteamet for juniormix landsholdet i TeamGym - GymDanmark

Trænerteamet for juniormix landsholdet i TeamGym

“Det er en ære at få lov til at stå i spidsen for juniormixlandsholdet, og jeg er overbevist om, at dynamikken i trænerteamet vil blive afgørende. Det giver en enorm tryghed, at vi på trænerfronten er så meget på bølgelængde alle tre, da dette er med til at danne grundlaget for en vellykket proces frem mod EM 2016 i Slovenien”, udtaler Sofie Ny.

På springsiden bliver Mathias Bang træneren, der skal sætte de rigtige omgange til de dygtige juniormixlandsholdsgymnaster. Både Mathias og Sofie prøver for første gang kræfter med landstrænerrollen, og de glæder sig meget til samarbejdet – et samarbejde som de allerede har rigtig god erfaring med qua deres makkerskab i TeamGym Djurs.

Ny mand i landstrænertrøjen er også Jesper Brorson Jensen, der skal varetage rollen som assisterende juniorlandstræner. Jesper er trods sin unge alder allerede en erfaren træner, som har været med til at skabe dygtige gymnaster hos Nivå Gymnastikforening og Bolbro Gymnasterne.

Tårnhøjt niveau

Trekløveret glæder sig enormt meget til at påbegynde landsholdsarbejdet: “Niveauet blandt de danske juniorgymnaster er tårnhøjt både på drenge- og pigesiden, og dette vil helt klart sætte sit aftryk på det kommende juniormixlandshold. Det bliver en fornøjelse at arbejde med så dygtige og målrettede gymnaster og opleve, hvordan energien gymnasterne imellem udfolder sig. Vi er sikre på at #juniormixerdetnye”, fortsætter trænerteamet enstemmigt.

Samarbejde bliver et nøgleord

“Samarbejdet mellem os og de andre juniorlandstrænere vægtes højt, og vi er overbeviste om, at dette vil være med til at sikre en god og konstruktiv proces frem mod den endelige sammensætning af juniormixlandsholdet”, slutter trænerteamet.

Fakta om Sofie Ny:

Stilling i GymDanmark: Juniorlandstræner
Civil beskæftigelse:  Efterskolelærer på Vesterlund Efterskole
Aktiv klubtræner i: TeamGym Djurs
Trænererfaring: Tidligere klubtræner i Hvidovre Gymnastik og TeamGym Greve
Resultater som træner:  2 x DM guld for mini, 2 x DM guld for junior, 1 x DM guld for senior samt 1 x NM sølv for junior
Alder: 25 år
Privat:  Bosiddende i Århus

Fakta om Mathias Bang:

Stilling i GymDanmark: Disciplinjuniorlandstræner (spring)
Civil beskæftigelse: Lærerstuderende på læreruddannelsen i Århus
Aktiv klubtræner i: TeamGym Djurs
Trænererfaring: Tidligere klubtræner i Trustrup-Ålsrode IF og Springteam Sæby
Resultater som træner: Bronze ved Junior DM
Alder: 27 år
Privat: Bosiddende i Århus

Fakta om Jesper Brorson Jensen:

Stilling i GymDanmark:  Assisterende juniorlandstræner
Civil beskæftigelse: Studerer medicin på Syddansk Universitet
Aktiv klubtræner i: Bolbro Gymnasterne
Trænererfaring: Tidligere klubtræner i Nivå Gymnastikforening 
Resultater som træner: 2 x sølv ved Mini DM
Alder: 22 år
Privat: Bosiddende i Odense 

 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen