Rope Skipping i jeres forening? - GymDanmark

Rope Skipping i jeres forening?

Rope Skipping kan være en del af en gymnastikforening på mange måder; Rope Skipping hold med eller uden konkurrence, som motionstilbud eller som en del af en varieret træning på et gymnastikhold, hvor fokus ellers er på rytme og/eller spring.

 

Kom i gang med Rope Skipping

Hvis det med sjipningen er fremmed land for jer i foreningen, så er der masser af hjælp at hente i GymDanmark. Vi har en startpakke klar til jer, og den indeholder:

– Et GRATIS øvelseshæfte med video.

– To GRATIS vejledningsbesøg i foreningen.

– To GRATIS pladser på Begynderkurset 5. september i Odense.

– Et GRATIS Rope-aktivitetskontingent det første år.

Læs mere om startpakken her.

 

Kampagnen “Kom I Selvsving”

Til efteråret – i uge 39, 40 og 41 – kører ”Aktiv rundt i Danmark – skolernes sundhedsuger” kampagnen ”KOM I selvSVING”, hvor 200.000 danske skolebørn forventes at deltage – udover aktiviteterne, så vil de også få udleveret et sjippetov. Denne kampagne er oplagt at bruge som rekruttering til et nyt Rope Skipping hold i foreningen.

Læs mere om kampagnen her.

 

Hvem skal vi kontakte?

Sportskoordinator Anne Wium kan svare på dine spørgsmål og det er også hos Anne du kan bestille en startpakke. Hun kan kontaktes på awi@gymdanmark.dk. Hun vender tilbage på din mail, så snart hun er tilbage fra ferie.

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen