Gymnaestrada - vi er klar! - GymDanmark

Gymnaestrada – vi er klar!

10 af de 15 hold der 12.-18. juli er en del af den danske delegation ved Gymnaestradaen i Helsinki, deltog i afrejseopvisningen hos Bellinge Gymnasterne. Alle hold var i forrygende topform og viste dansk gymnastik fra sin bredeste og bedste side.

Dagen startede udenfor i strålende sol, hvor det store fælleshold Classic Ladies imponerede med sine mange deltagere, derefter gik det løs indenfor med en blanding af børne- og voksenhold. Fra pige- og drengehold til mk-hold med deltagere over 80 år, fra fine rytmiske serier til heftige spring. Dansk gymnastik kan det hele.

“Det var en fornøjelse at se de flotte opvisninger”, siger en glad og forventningsfuld delegationsleder Jytte Storm. Flere af holdene så hun for første gang søndag og deres shows, kunne hun kun være tilfreds med. “Nu kan vi næsten ikke vente på det bliver 12. juli, hvor det hele går løs i Helsinki”, siger hun.

Gymnaestrada 2015 Helsinki
Den 12. – 18. juli 2015 forvandles Helsinki til et gymnastikmekka med over 25.000 gymnaster, som tilsammen skaber World Gymnaestrada 2015. World Gymnaestrada er en af GymDanmarks store breddeevents, som er en gymnastikoplevelse i absolut særklasse og giver deltagerne minder for livet.

Danskerne
850 danske gymnaster fra foreninger i hele Danmark, repræsenterer Danmark ved dette storslåede gymnastikevent.

Følg gymnasterne her

  • Gymnaestrada2015.dk – DANSK WEBSITE, her får du alt at vide om dansk deltagelse
    wg-2015.com – OFFICIELT WEBSITE, her får du alt at vide om Gymnaestrada2015
  • Facebook Gymnaestrada 2015
    https://www.facebook.com/gymnaestrada2015 
  • Instagram Gymnaestrada_dk
    #wg2015 #gymnaestrada2015 #gymdanmark #danishgymnastics #gymglæde #gymevent

Mere om Gymnaestrada
World Gymnaestrada er verdens største internationale gymnastikstævne – Gymnastikopvisningens OL – og arrangeres af FIG (International Gymnastics Federation). Hvert fjerde år mødes over 20.000 gymnaster fra hele verden til denne forrygende event med fokus på opvisning, samvær, galla, og frem for alt – gymnastik. Det er et samarbejde mellem GymDanmark og DGI Gymnastik og Fitness, der har sikret muligheden for alle danske gymnaster at deltage i Gymnaestrada 2015.