Sommernyt fra TeamGym - GymDanmark

Sommernyt fra TeamGym

Den 17. april 2016 er GymDanmark vært for Nordisk Mesterskab for juniorer. Konkurrencen er for klubhold og hvem  der skal repræsentere Danmark vil blive fundet ved en udtagelseskonkurrence den 16. januar 2015. Tilmelding vil være mulig fra medio september på GymDanmark.dk

Går du rundt med en lille TeamGym dommer i maven, så har du nu muligheden for at blive en del af holdet.
Til januar afholdes der nemlig endnu en dommeruddannelse. Du kan læse mere om uddannelsen og hvordan du kommer i betragtning her

Vil du som træner eller foreningsleder vide mere om landsholdsarbejdet frem mod EM 2016, så sæt kryds i kalenderen den 19. september, hvor landtrænerne inviterer til trænerseminar på Fyn. Nærmere information og tilmelding vil du kunne finde på GymDanmark.dk medio august.

TeamGym kalenderen er nu opdateret med alle konkurrencer i 2017.