Gymnastik i Tivoli - GymDanmark

Gymnastik i Tivoli

På søndag mødes GymDanmarks gymnaster til årets sommershow i Tivoli. Gymnastikken bliver sluppet løs i det fri i Tivolis smukke rammer. Gymnaster fra hele landet mødes i et inferno af trampolinspring i svimlende højder, smukke rytmiske gymnaster, sportsakrobater i fantastiske formationer og sjippere i hæsblæsende tempo. 

Opvisning når det er bedst

Det er noget ganske særligt at være udvalgt til at repræsentere GymDanmark i Tivoli, og holdene gør deres bedste for at levere et seværdigt show for publikummet på Plænen. Der bliver mulighed for at opleve både opvisnings- og konkurrencegymnaster, når GymDanmark folder paletten ud i Tivoli.

Tivoli-dysten

GymDanmark er kendt for konkurrencerne, og dem har vi taget med i Tivoli – i løbet af dagen bliver det muligt at dyste i følgende konkurrencer; “Rope vs. Trampolin”, “Håndstandskonkurrence”, “Dobbelt hop” og “Y-balance”. Her kan du se, hvem der vandt sidste år.

Praktisk info

Gymnastik i Tivoli 2015 afholdes søndag d. 21. juni fra kl. 12.00 til 19.00 på Plænen. Opvisningsprogrammet kan du se her.