Winners Final - GymDanmark

Winners Final

Efter en måned med spændende og flot gymnastik ved forbundsmesterskabsfinalerne er de fire bedste hold fra henholdsvis mix, pige og drenge i alle aldersgruppe fundet, og det er endelig tid til at få afgjort det officielle Danmarksmesterskab. Alle holdene samles i Arena Randers ved årets store TeamGym begivenhed lørdag d. 13. Juni, hvor konkurrencen starter kl. 9.00. I løbet af dagen vil ikke mindre end 12 Danmarksmestre blive kåret, hvilket gør begivenheden til TeamGym historiens største Danmarksmesterskab.

Holdene har hele året forberedt sig til denne dag, så der er lagt optil gymnastik af højeste kaliber, intensitet og en sportslig kamp om medaljer og ikke mindst om pokalen.

Winners Final med EM stemning
Udover et højt gymnastisk niveau tilføjes endnu et underholdene element ved Winners Final. Under konkurrencen vil speakerparret fra EM 2012 være tilstede for at føre publikum gennem konkurrencen. Speakerparret består af Jimmy Bøjgaard og Ole Rasmussen, som glæder sig til at gøre sit for en verdensklasse stemning i hallen.

Køb din billet nu!
Hvis du ikke vil gå glip af det største TeamGym Danmarksmesterskab nogensinde, kan du stadig nå at købe billetter. Hvis du køber din billet på forhånd koster billetten 115 kr., hvor den i døren koster 125 kr. Køb din billet her.

Populær livestream
Der har ved de sidste tre forbundsmesterskabsfinaler i 1. division for henholdsvis mini, junior og senior været produceret en særdeles seværdig livestream som har været rigtig populær, med et samlet antal klik på 15.000. Der vil blive livestream fra hele Winners final på lørdag d. 13. juni. Se med på dette link.

Tid og sted:
Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers
Konkurrencestart: Lørdag d. 13. juni kl. 09.00
Se dagsprogram, og holdliste her

Du kan både følge konkurrence på Facebook og Instagram, og følge dagens resultater live på LIVESCORE. #gymdanmark #gymelite #teamgym