Senior Forbundsmesterskaberne i TeamGym (1) - GymDanmark

Senior Forbundsmesterskaberne i TeamGym (1)

Af Rikke Wexiø Jensen

Senior mix
I dagens mix konkurrence var Gadstrup TeamGym efter kvalifikationsrunden udnævnt til klare favoritter. Holdet kæmpede bravt mod Ollerup Gymnastikforening, og kunne i sidste ende kalde sig forbundsmestre 2015. Eftersom der kun deltog fire mix hold ved finalen, vil alle holdene gå videre til Winners Final. Hvem der tager Danmarksmesterskabet bliver en spændende og nervepirrende konkurrence, da holdene ved forbundsmesterskabsfinalen lå utrolig tæt.

Seniordamer
I damernes konkurrence var det næsten allerede på forhånd bestemt, hvem de fire finalister til Winners Final skulle være. Rækkens top-4 hold, havde nemlig allerede med pointene fra kvalifikationen et forspring på mindst tre point ned til femte pladsen. Dog var det stadig en spændende konkurrence, da det var tydeligt, at holdene trods pointforskellen ikke gav op så nemt. Det endte med at top-4 sluttede præcis som til kvalifikationen, og derfor skal Greve Gymnastik og Trampolin, Bellinge-Gymnasterne, Gladsaxe IF og Gadstrup TeamGym kæmpe om Danmarksmesterskabet 2015 ved Winners Final.

Se billeder og video på facebook og instragram #gymdanmark #gymelite #teamgym

Senior Herre
Herre konkurrencen viste sig at blive helt utrolig spændende. Der blev udført flotte spring på et virkelig højt niveau, og de rytmiske serier blev udført med stor præcision. Der var en virkelig tæt kamp om medaljepladserne, men i den grad også om billetterne til Winners Final. Herrerne fra Gjellerups Sdr. S.G & I vandt Forbundmesterskaberne på fornemste vis, ved at score højeste karaktere på alle tre discipliner, samt at vinde med over fem point til nærmeste modstander. Dagens overraskelse kom fra Svendborg GF, som hev en fjerde plads hjem, selvom de inden konkurrencen stod til en femte plads. Dermed skal Svendborg GF sammen med Gjellerup Sdr. S.G & I, TeamGym Aarhus og Gladsaxe IF kæmpe om danmarksmesterskabet ved Winners Final i Randers d. 13. juni.