ATK-træneruddannelsen for idrætsgymnastik sat i gang - GymDanmark

ATK-træneruddannelsen for idrætsgymnastik sat i gang

Hele 52 trænere var tilmeldt første del af ATK-træneruddannelsen, hvor både landstræner i kvindelig idrætsgymnastik Bernadett Balasz, landstræner i mandlig idrætsgymnastik Marian Rizan, talentlandstræner Claus Olsen og elitechef Henrik Bertelsen holdt oplæg om diverse træningsmetoder i samtlige af idrætsgymnastikkens discipliner.

 

Det aldersrelaterede træningskoncept skal fungere som gymnastikkens grundsten, og er vejen til god træning af børn og unge. På kurset blev der sat fokus på, hvordan der trænes idrætsgymnastik både for piger og drenge i de forskellige aldersgrupper. 

 

Elitechef Henrik Bertelsen siger følgende om weekendens vellykkede arrangement:

”Det er intet mindre end fantastisk, at vi har så mange klubber, der er med til at igangsætte ATK-projektet. Der er hele 52 tilmeldte, og det er jo dejligt. Det er nu vi skal starte en nye æra i dansk idrætsgymnastik, så jeg er selvfølgelig glad for det store fremmøde”.

 

Den næste del af ATK-træneruddannelsen finder sted den 5.-6. september, hvor der separat vil blive fokuseret på mandlig- og kvindelig idrætsgymnastik.

Læs mere om ATK her.