GymDanmark har fået ny direktør - GymDanmark

GymDanmark har fået ny direktør

Ditte kommer fra en stilling som Programchef for TV2 Øst, hvor hun også har fungeret som en del af den øverste ledelse. Med en solid ledelsesmæssig baggrund og en stærk profil, bliver Ditte den første kvindelige direktør i Danmarks Gymnastik Forbunds historie.

”GymDanmark går en spændende tid i møde, blandt andet med implementering af forbundets strategi, samt involvering i Vision 25–50-75. Ditte Okholm-Naut har de nødvendige forudsætninger for at medvirke til en fortsat positiv udvikling af GymDanmark og fastholde forbundets position i dansk idræt. De væsentligste områder Ditte skal beskæftige sig med, er den fortsatte udvikling og drift af forbundskontoret som pt., omfatter 21 medarbejdere, interaktion med den politiske ledelse, samt det gode samarbejde med frivillige, partnere og andre interessenter. Med dette vigtige arbejde for øje, er jeg er sikker på, at vi har fundet den helt rigtige person til at stå i spidsen for GymDanmark”, siger Forbundsformand Flemming Knudsen.

Om jobbet som ny direktør for GymDanmark siger Ditte Okholm-Naut: ”Der er mange spændende udfordringer forude, som jeg glæder mig til at kaste mig ud i sammen med de kompetente og engagerede medarbejdere i GymDanmark. Jeg går til opgaven med stor respekt og ydmyghed over for de flotte resultater GymDanmark allerede har nået, og ikke mindst over for de mange frivillige, som hver dag yder en kæmpe indsats for gymnastikken. Som tidligere gymnast er det uden tvivl et drømmejob, og jeg glæder mig til at gøre en forskel for både eliten og bredden.”

Gymnastik i blodet
Gymnastikken har altid været en naturlig del af Dittes liv. Allerede som 8-årig fik Ditte gymnastikken ind under huden som konkurrencegymnast i TeamGym, og senere som instruktør. Med nøgleord som tillid, delegering og ansvar lægger Ditte stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Ditte tror på de personlige relationer og sociale fællesskaber, hvilket passer godt med GymDanmarks værdier i de frivillige miljøer. Privat er Ditte bosiddende i Roskilde, hvor hun bor med sin mand og to børn.

Spørgsmål om ansættelsen kan rettes til Forbundsformand Flemming Knudsen, M +45 2071 8043.