Gymnastik for hele familien - GymDanmark

Gymnastik for hele familien

Det er nu I skal i gang i foreningen, hvis I vil tilpasse sæsonstarten med opstart af nye aktiviteter for hele familien. 

 

Gymnastik for hele familien

Vi har udviklet GymFamily som er et gymnastikprojekt for hele familien. Der er fire forskellige koncepter; GymFamily Baby, GymFamily Toddler, GymFamily Active og GymFamily Bootcamp. 

GymFamilys fire koncepter er opdelt i forhold til barnets alder, men fælles for koncepterne er, at indholdets hovedformål er gymnastiske træningsaktiviteter, hvor alle – både barnet/den unge og den voksne – får sved på panden.

 

Nye medlemmer

En stor del af GymFamilyprojektet handler om at nå de inaktive familier og få dem inviteret ind i gymnastikforeningerne. I en GymFamilyproces får man udover introduceringen til koncepterne også hjælp til rekrutteringen af familierne vi ikke allerede ser i vores foreninger.

Familietræningen er et attraktivt tilbud til familier, der ønsker at træne sammen – enten som eneste træning eller som en ekstra træningsgang i forhold til den træning man allerede er i fuld gang med.

 

Hvorfor skal vi i gang nu?

En GymFamilyproces indeholder et opstartsmøde, en masterclass og en opfølgende workshop. Masterclassen fungerer perfekt som sæsonopstart, og man har så mulighed for at arbejde med GymFamily henover sæsonen og have workshoppen, når man er klar til den.

 

Du kan læse mere om GymFamily her.

 

Er du blevet interesseret i at høre mere om GymFamily i netop din forening, så kontakt din regionale konsulent.