Har du sikret dig en plads på årets GymSkoler? - GymDanmark

Har du sikret dig en plads på årets GymSkoler?

Årets GymSkoler er ved at blive fyldt med gymnastikglade børn og unge. Nogle skal prøve gymnastik for første gang og andre fortsætter gymnastikken over sommeren gennem GymSkolerne. Tilmeldingen foregår på Billetnet

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente nogle sjove og lærerige feriedag fyldt med gymnastik og aktiviteter. Nogle skoler er med overnatning (døgnskoler) og andre foregår om dagen (dagsskoler). Fælles for dem er dog at foreningens instruktører er gået sammen for at skabe nogle fantastiske dage. Udover gymnastikken får du også en goodiebag med bl.a. drikkedunk og T-shirt. 

Hvor er der GymSkoler henne i år?

GymDanmark har GymSkoler i hele landet. Du kan vælge GymSkole efter dato, forening, faciliteter eller gymnastikdisciplin. Måske vil du helst prøve faciliteterne på en efterskole? Måske skal skolen ligge i juli måned eller måske skal det være lige præcis den GymSkole, der afholdes tæt på dig. Se alle skolerne her og vælg det rette for dig.

Hvordan tilmelder du dig?

Du tilmelder dig ved at købe en plads på Billetnet. Vælg den skole du gerne vil læse mere om (tryk på find billetter) og køb billetten her.

Har du allerede sikret dig en plads?

Så ses vi til sommer. Husk, at du altid er velkommen til at hive en ven eller veninde med. Selvom det er sjovt at møde nye mennesker, så kan det også være rart at have en eller flere at følges med.

 

Vil du læse mere om GymSkolerne, så kan du gøre det her.