Streaming af forbundsfinalerne i TeamGym - GymDanmark

Streaming af forbundsfinalerne i TeamGym

Udvalget for TeamGym har lavet en aftale omkring at få live-streamet fra forbundsmesterskabsfinalerne i 1. division ved mini, junior og senior. Dette giver alle en mulighed for at følge de spændende finaler, hvor de fire bedste inden for hver aldersgruppe i pige, drenge og mix kvalificerer sig til Winners Final – hvor de danske mestre skal kåres.
Forbundsmesterskabsfinalen i mini bliver afviklet i denne weekend, se live-stream fra 1.division i minirækken lige her

Winners Final i TeamGym afholdes i Arena Randers, lørdag d. 13. juni 2015, og bliver afholdt i samarbejde med Udvalget for TeamGym, GymDanmark, og Randers gymnastiske Forening. Gå ikke glip af Danmarksmesterskabet i TeamGym som kårer ikke mindre end 12 danske mestre på en og samme dag. Dette vil være det største Danmarksmesterskab inden for TeamGym nogensinde.

Kom og oplev masser af flot gymnastik, spænding og stemning – køb din billet NU eller læs mere her