Efterskole DM TeamGym - GymDanmark

Efterskole DM TeamGym

Af Rikke Wexiø Jensen

Det første danmarksmesterskab skal afgøres, og det bliver på fineste vis indledt af landets dygtige efterskoler. Det bliver en spændende dag, hvor 57 hold fra de 21 efterskoler skal konkurrere om at blive ”Danmarks bedste efterskole 2015” i TeamGym.

Efterskolerne følger det officielle TeamGym reglement, og skal derfor vise deres kunnen ved en rytmisk serie, spring på bane samt spring på trampet. Der vil være konkurrencer for både mix, pige og drengehold.


Spændende konkurrence
Da holdene består af efterskoleelever, er det umuligt at spå, hvilket hold der i år henter pokalen hjem, idet efterskolerne hvert år får nye elever. Derfor er det altid spændende at se, hvad efterskoleholdene kan vise, når både nybegyndere og erfarne gymnaster, efter næsten et år sammen, har udviklet deres gymnastiske evner. Derudover er efterskoleholdene kendt for deres altid gode humør og stemningsfyldte færden, og det lader derfor til at blive en yderst festlig dag med en masse af god gymnastik.

Er du ligeså spændt på resultaterne som gymnasterne selv, men er forhindret i at være fysisk til stede, kan du følge resultaterne live i løbet af dagen her.

 
Tid og sted:
Arena Randers,
Fyensgade 1,
8900 Randers

Konkurrencestart: Fredag d. 22 maj kl. 09.00

Se dagsprogram, og holdliste her

Du kan både følge konkurrence på Facebook og Instagram, og følge dagens resultater live på LIVESCORE 

 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen