KG66-gymnast nomineret til talentpris - GymDanmark

KG66-gymnast nomineret til talentpris

15-årige Victoria Schilling Gilberg startede med at dyrke gymnastik i Farum allerede som seksårig. I dag træner hun i KG66 sammen med flere af de øvrige danske junior-og seniorlandsholdsgymnaster. Victoria træner tre timer om dagen for at blive én af de bedste idrætsgymnaster i Danmark og Norden. En travl hverdag med skole, træning og togtransport til og fra Kastrup kræver masser af struktur og selvdisciplin.

Indtil videre har Victoria repræsenteret Danmark ved både Nordisk Mesterskab og EM. Hun er et stort talent, som forhåbentlig vil kunne repræsentere Danmark ved adskillige EM’er og VM’er. 

Victoria er netop blevet nomineret til Furesøs Talentpris og har derfor mulighed for at vinde æren og en check på 5000 kr., der kan hjælpe hende med at nå sine mål med gymnastikken. 

Hvis jeg vinder prisen, vil jeg blive super glad og stolt. Jeg har i mange år kæmpet med gymnastikken og har haft lige så mange dårlige som gode perioder. At vinde prisen vil give mig en anerkendelse, der viser, at jeg ikke tager til træning hver dag for ingenting”, siger Victoria om nomineringen til talentprisen. 

Sådan kan du påvirke dommerne!

Hvis du vil være med til at påvirke dommerne i deres beslutning om, hvem der skal vinde talentprisen i år, kan du skrive en supplerende anbefaling til ungttalent@furesoe.dk inden mandag den 18. maj kl. 9. 

De øvrige nominerede til talentprisen er kunstneren Mira Halvorsen og den klassiske musiker Christian Skovlund.