DM i Rytmisk Sports Gymmastik - GymDanmark

DM i Rytmisk Sports Gymmastik

Af Cecilie Leick 

Det er højtid i konkurrencesæsonen, og det kulminerer blandt andet for de Rytmiske Sports Gymnaster i denne weekend. Lørdag konkurrerer alle grupper og individuelle gymnaster i rekrutrækken. Søndag konkurrerer de individuelle minigymnaster, og så skal finalerne i de forskellige redskabsdiscipliner afgøres.

Interessante disciplinfinaler for seniorerne
I sidste weekend blev der afholdt DM for de individuelle junior- og seniorgymnaster i både 1 og 2 division. Her var konkurrencen især spændende i seniorrækkens 1 division, hvor Victoria Sørensen og Nicoline Sachmann fra TIK kæmpede tæt om DM sejren, der i sidste ende gik til Victoria Sørensen.
Se resultaterne her

Konkurrencen fortsætter for gymnasterne i denne weekend, og her bliver det altså interessant at se Danmarks dygtigste individuelle gymnaster konkurrere til disciplinfinalerne i bold, tøndebånd, tov, køller og vimpel.

Spændende opgør i mini- og rekrutrækken
I mini- og rekrutrækken er der tilmeldt over 45 individuelle gymnaster fra hele Danmark, hvilket gør konkurrencen super spændende at følge med i. Både nye som erfarne konkurrerer gymnasterne alene på gulvet i friserier og redskabsserier efter eget valg.
Se hele deltagerlisten her

Samtidig bliver det spændende at se grupperne i aktion, hvor deltagertallet i år især præger demi-rækkerne, hvor to eller tre gymnaster konkurrerer i hold mod hinanden.
Se hele deltagerlisten her

Kom og få en kæmpe oplevelse og se Danmarks dygtigste RSG gymnaster kæmpe om DM-guldet denne weekend.
 

Tid og sted

Taastrup hallerne
Parkvej 78
2630 Taastrup

Indmarch og åbning af stævnet: lørdag og søndag kl. 11:00
Konkurrencen opdateres løbende både på Facebook og Instagram

Yderligere info om konkurrencerne kan ses her