DM i kvindelig idrætsgymnastik - GymDanmark

DM i kvindelig idrætsgymnastik

Årets danske mesterskaber i kvindelig idrætsgymnastik starter på lørdag kl. 11.30, hvor gymnasterne kæmper om den eftertragtede titel i mangekampen og i de fire discipliner; spring over hest, barre, bom og gulv.

Alle de danske deltagere fra det netop overståede EM er med i kampen og forventes at være i topform til weekendens konkurrence. Favoritten til DM-titlen i mangekamp må siges at være 26-årige Mette Hulgaard, der tidligere har vundet mangekampstitlen 8 gange. Det bliver spændende at se om Mette Hulgaard kan gentage succesen fra de tidligere år og vinde sin 9. DM-titel, eller om et af de yngre talenter kan løbe af med sejren i år. Eksempelvis er Linnea Wang og Sarah El-Dabagh fra VIK Aarhus og Julie Krogsgaard fra Viborg stærke  i mangekampen, så der er lagt op til en spændende konkurrence. De danske gymnaster kan ligeledes få konkurrence fra islandske Tinna Odinsdottir, der træner i Aarhus.

På søndag afvikles finalerne i de enkelte discipliner, hvor GymDanmark vil være til stede for at lave live-opdateringer på de sociale medier under konkurrencen. Følg med på GymDanmarks officielle Instagram-profil på www.instagram.com/gymdanmark eller kig forbi Skive og oplev en masse flot gymnastik.

 

Tidsplan

Lørdag den 9. maj:

 

Kl. 10 – Opvarming og domemøde

Kl. 11.30 – Konkurrencestart (mangekamp og kvalifikation til søndagens disciplinfinaler)

 

Søndag den 10. maj:

Kl. 10 – Opvarmning og dommermøde

Kl. 11.30 – Konkurrencestart (disciplinfinaler)

 

Sted

Sport og Event Center Jebjerg

Søndervænget 1, Jebjerg

7870 Roslev