International medalje til danske SportsAcro piger - GymDanmark

International medalje til danske SportsAcro piger

15-årige Mai og hendes 13-årige søster Liv Hansen har kun dyrket acro siden slutningen af 2011, hvor de startede i foreningen Svenninge Acro. De startede egentlig i hver deres trio, men i 2013 begyndte de to søstre at konkurrere som par efter eget ønske og efter mange timers ekstra træning hjemme i stuen.

Mai og Liv, der i år har vundet Sjællandsmesterskaberne for juniorpiger, deltog den 1. april i International Acrogroup Censenatico i Italien, sammen med ni øvrige danske hold. Pigerne kom igennem deres øvelse uden større fejl og placerede sig på tredjepladsen med scoren 24,8. Margherita Squatriti og Mariateresa Mazzitelli fra Italien indtog førstepladsen med 25,35, mens det tyske par Stephanie Giebel og Pia Helfrich kom på andenpladsen med 25,15. Af alle de otte deltagende par i klassen fik de danske piger tildelt den højeste tekniske værdi for deres øvelse.