Efterskole DM i rytme - GymDanmark

Efterskole DM i rytme

Af Cecilie Leick

Følg med i konkurrencen:

LIVE SCORE

SE LIVE STREAMING HER:

 

Efter to weekender med fremragende gymnastik ved danmarksmesterskaberne i henholdsvis Æstetisk og Grand Prix er det nu blevet efterskolernes tur til at konkurrere om titlerne i den rytmiske disciplin. Hele 9 efterskoler er at finde på deltagerlisten, hvor 20 hold skal kæmpe i to kategorier om guldmedaljen, og den lettere prangende titel af at være ’Danmarks bedste efterskolehold’.

Gymnasterne konkurrerer indenfor to rækker. Den ”fri” række, hvor gymnasterne er på gulvet uden håndredskaber, og ”redskabsrækken”, hvor gymnasterne udfører en serie der inkluderer et udvalgt håndredskab – som i år er bold. Serierne er af ca. 2-3 minutters varighed, og både piger og drenge må konkurrere på holdene.

Se hele deltagerlisten her

Umuligt at spå en vinder
Eftersom holdene består af efterskoleelever, er der ofte flere af de deltagende gymnaster, der aldrig har dyrket denne form for gymnastik før. Det gør konkurrencen meget spændende, da det netop er umuligt at spå, hvem den næste danmarksmester bliver.

Danmarksmesterskaberne bliver streamet live på Youtube, og det er derfor muligt at følge med i konkurrencen, selv hvis du ikke har mulighed for at være fysisk til stede på selve dagen. Hold dig opdateret på Facebook, hvor der snart vil blive lagt et Youtube link ud.

Tid og sted
Gymnastikefterskolen Stevns
Boestoftevej 58
4660 Store Heddinge

Konkurrencestart: torsdag d. 23 april kl. 13:00

Du kan også følge konkurrencerne på både Facebook og Instagram

Yderligere info om konkurrencen findes her

LIVE SCORE:  

 

LIVE SCORE:  

 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen