SM i TeamGym 2015 - GymDanmark

SM i TeamGym 2015

Af Kicki Jepsen

Påsken blev skudt i gang med manér med Sjællandsmesterskaberne i TeamGym. Fire skønne dage i gymnastikkens tegn i Roskilde Hallerne, med masser af højt humør, god stemning og ikke mindst fantastisk gymnastik. Der er ingen tvivl om, at både gymnaster og publikum nød at bringe deres påske ind i gymnastikkens tegn. Besøgstallet af publikummer løb op omkring de 700, og det forventes at op imod 3.000 personer ligger vejen forbi, henover alle fire dage.

Alllerede fra første hold indtog gulvet torsdag morgen, var stemningen i Roskilde Hallerne på et højt plan. Hallerne var fyldt med spændte, glade og nervøse gymnaster, samt et publikum, som i den grad forstod at vise deres begejstring for gymnasternes fine præstationer.

Se billeder og video på Facebook og Instagram

Unge gymnaster på meget højt plan
Konkurrencedagen startede ud med de yngste gymnaster – Microdrenge & Micromix – Minidrenge 3. Div. & Minimix – Minidrenge 2. Div. – Minidrenge 1. Div. Trods den unge alder, var niveauet blandt de unge gymnaster på et meget højt plan, dette både i spring, på måtte og trampet, samt rytmeserie. En af dem, som hev en flot guldmedalje med hjem i 3. Div., var GF Præstø Fjord Minidrenge. Mathias Karlshøj, Træner for GF Præstø Fjord Minidrenge siger: ”Jeg er en meget stolt træner. 8 ud af mine 11 gymnaster, har aldrig været til konkurrence før, så ja, jeg er en meget stolt træner. Vi har selvfølgelig trænet hårdt, men jeg havde ikke turde håbe på en 1. plads, så det jo bare ekstra fedt, at vi tager guldet med hjem i dag.”

Seniorerne leverede styrke, præcision og fart
Hen af eftermiddagen blev det senior gymnasternes tur til at vise, hvad de kunne – Seniormix – Seniordamer – Seniorherre. I takt med at alderen på gymnasterne steg, blev niveauet på de forskellige spring, samt rytme, også svære. Seniorer konkurrencen bar i høj grad præg af elementer som styrke, præcision og fart.

Konkurrencerne fortsætter
Danmarks største TeamGym arrangement tegner efter dagens oplevelser allerede nu til at blive en stor succes, ikke mindst for gymnasterne, men også de mange publikummer. Konkurrencen forsætter ugen ud, og der er ingen tvivl om, at dagen i dag, kun var toppen af isbjerget.  

Resultater fra Sjællandsmesterskaberne 2015, Roskilde, Torsdag 02/04

 • Microdrenge 1. div.
  1. Gladsaxe IF 16 2. Gadstrup TeamGym 13 3. GymHelsinge 15
 • Micromix 1. div.
  1. GHG – Teamgym Herlev 3 2. Rødovre og Omegns  Gymnastikforening 7
 • Minidrenge 3. div.
  1. GF Præstø Fjord 1 2. GF Køge Bugt 20 3. Slagelse GF 10
 • Minimix 1. div.
  1. GHG – Teamgym Herlev 8 2. GHG – Teamgym Herlev 9 3. Herlev Gymnastik, HI 4
 • Minidrenge – 2. div.
  1. Ølstykke GF 3 2. Gladsaxe IF 18 3. Eskilstrup G & IF 3
 • Minidrenge – 1. div.
  1. Gadstrup TeamGym 6 2. GHG – Teamgym Herlev 7 3. GF Køge Bugt 16
 • Seniormix – 1 div.
  1. Gadstrup TeamGym 5 2. Eskilstrup G & IF 4 3. GymHelsinge 1
 • Seniordame – div. 1
  1. Greve Gymnastik og Trampolin 13 2. Gladsaxe IF 8 3. Gadstrup TeamGym 11
 • Seniorherre – 1. div.
  1. Gladsaxe IF 12 2. Gadstrup TeamGym 9 3. Gladsaxe IF 13

Se alle resultaterne her

Følg med i de næste dages konkurrencer via livescore her