Gymnastik fortsætter medlemsfremgang - GymDanmark

Gymnastik fortsætter medlemsfremgang

I 2014 steg medlemstallet i GymDanmark til 175.011 gymnaster i 440 medlemsforeninger, og dermed kan GymDanmark stadig kalde sig tredje største specialforbund under Danmarks Idrætsforbund.

En glad og tilfreds Forbundsformand Flemming Knudsen siger: ”Det er rigtig dejligt at vi fortsat vækster, da det vidner om at vi er på ret kurs i forbundet. En af årsagerne skal findes i det store samarbejdsprojekt som GymDanmark har med Dansk Svømmeunion ’Vi Bevæger’. Et projekt som har til formål at fastholde og tiltrække tweens og teens i foreningerne. Samtidig har vi stadig fokus på at udvikle præcis de produkter som gymnastikforeningerne efterspørger, i samarbejde med både partnere og gymnastikforeninger”.

De frivillige er grundstenene
Der foregår et fantastisk stykke arbejde ude i de danske gymnastikforeninger som i høj grad også er medvirkende til vores fremgang, med dette slutter Flemming Knudsen ”Med fortsat fokus på kvalitet og fastholdelse er vejen banet for fortsat fremgang – vel at mærke altid i respekt for den gymnastik og det særkende som GymDanmark bygger på”.

Fakta om medlemstallet
GymDanmark tæller ved seneste medlemsregistrering 440 medlemsforeninger og 175.011 (+8.300) gymnaster, det er en fremgang på knapt 5% i forhold til tallene fra sidste år.

Læs mere om medlemstallene her