GymDanmark forlænger aftale - GymDanmark

GymDanmark forlænger aftale

Som medlemsforening af GymDanmark, kan I opnå gode besparelser på overnatning, møder og konferencer, hvis I booker hos Scandic. Både foreningen og gymnasten har mulighed for at benytte sig af en særlig hotelaftale med Scandics hoteller i hele Danmark. Scandics aftalepriser med GymDanmark giver klart den største rabat på fredage og lørdage eller i perioder med ferier og helligdage, hvilket er et perfekt match med idrættens ‘hverdag’.

Konkurrencedygtige priser
Scandic tilbyder blandt andet gode muligheder for at 3-4 personer kan sove på værelserne, fleksible spisetider for grupper og priserne ligger på højde med vandrehjem – dvs. at I får hotel-fordele for vandrehjemspriser, hvis I sover flere på værelserne.

Se priser og få link til hvordan du booker værelser her