Gymnastikforeningen VIDAR 80 år - GymDanmark

Gymnastikforeningen VIDAR 80 år

Artikel af Kirsti Riis Madsen, Formand Gymnatikforeningen VIDAR

Gymnastikforeningen begynder fejringen af sin 80 års dag med en Jubilæumsopvisning / aktivitetsdag i Idrætshallen på Østre Alle søndag den 29. marts kl. 14 til ca. 15:30.

Jubilæumsopvisningen markerer afslutningen på sæsonen 2014/15 og byder på et program med et meget varieret indhold. Alle kan gratis overvære opvisningen i Idrætshallen.

Foreningens voksne medlemmer starter med et opvarmningsprogram, hvor alle er velkomne til at røre sig på gulvet. Derefter vil Vidars Sjippepiger, der er et hold af unge piger fra 6-13 år, vise et opvisningsprogram med hvad de har lært at bruge sjippetovet til. Der er så mange nationaliteter repræsenteret på holdet, at de med god ret kan kalde sig ”Verdensholdet”.

Team VIDAR er et hold af dygtige damer, som blandt andet har deltaget ved Gymnastradaen i Lausanne og Landsstævnet i Esbjerg. Holdet viser sit nye opvisningsprogram fra 2014/15. Instruktør Tina Veirum underviser i de sidst nye motionstrends Thai Bo og Yoga Flow. Alle kan prøve det og være med under kyndig vejledning. Et gæstehold vil vise CAMPOEIRA. En Brasiliansk kampsportsdans der er udviklet fra traditionel foot fighting teknik. Der danses til rytmen fra blandt andet trommer og tamburiner. Beatet er stærkt og bliver hurtigere og hurtigere gennem dansen.

Endelig vil opvisningen byde på et show af LUCK – Løvvangens Uni Cykel Klub. Holdet viser, hvad man kan på en ét hjulet cykel. Holdet blev landskendt ved deres deltagelse i TV2´s ”Danmark har Talent”.
En spændende eftermiddag i Idrætshallen hvor alle gratis kan få en dejlig oplevelse.

”Gymnastikforeningen VIDAR er båret af venskab, socialt samvær, godt selskab, godt humør, god ånd og alt det er mere værd end guld” udtaler formanden Kirsti Riis Madsen, der står i spidsen for foreningens mange frivillige.

Opbakningen i foreningen er stor.
Ved den netop afviklede generalforsamling deltog ikke mindre end 70 af foreningens 200 medlemmer. Julearrangementerne har normalt deltagelse af 80 medlemmer. En opbakning der sjælden ses så stor i en sportsforening, og vidner om medlemmernes loyalitet og glæde ved at komme i gymnastikforeningen.       
 
Evt. spørgsmål til Kirsti Riis madsen tlf. 29436987