GymFamily rykker ind på Bornholm - GymDanmark

GymFamily rykker ind på Bornholm

Når man ikke kan vælge et koncept, fordi man synes alle GymFamily koncepterne lyder spændende og relevante, så er man nødt til at gøre som Viking Rønne Gymnastik og Trampolin har valgt at gøre – de starter op med 2 koncepter, og måske udvider de med 1-2 yderligere med tiden.

I første omgang starter de op med både GymFamily Toddler for de 1-3 årige og deres forældre, og med GymFamily Active for de 3-8 årige og deres forældre. 

Familiegymnastik for de mindste er de allerede erfarne med i Viking Rønne Gymnastik og Trampolin, men det er noget nyt, at forældrene er inviteret med til træningen på et hold, hvor børnene er op til 8 år.

GymFamily koncepterne handler om, at forældrene får en lige så stor træningseffekt ud af træningen som børnene gør – alle er aktive. Det handler dog også om at få nye familier ind i gymnastikforeningen. Til GymFamily er der plads til alle – man kan være med uanset hvor erfaren man er med træning eller gymnastik, og koncepterne fungerer også godt som supplement til anden træning.

Instruktør Annette Hansen fra Viking Rønne Gymnastik og Trampolin udtaler: “Vi glæder os især til at komme i gang med GymFamily Active konceptet for aldersgruppen 3-8 år, da børnene i den aldersgruppe hidtil har været “alene” til gymnastik. For GymFamily Toddler (1-3 år) glæder vi os til ny inspiration. Vi håber at forældrene tager godt imod dette tilbud om at være aktive sammen med deres børn. Instruktørerne i Viking Gymnastik og Trampolin glæder sig til en aktiv sæson med GymFamily koncepterne”.

 

Læs mere om GymFamily koncepterne her.

 

Tag kontakt til din regionale konsulent, hvis du vil høre mere eller hvis du allerede ved, at I gerne vil i gang med GymFamily i jeres forening, se kontaktinfo her.