Med familien på GymSkole.. - GymDanmark

Med familien på GymSkole..

Idrætshøjskolen Aarhus byder i uge 31 på aktiv familiehøjskole med masser af muligheder for at udfolde sig fysisk og prøve kræfter med en masse forskellige idrætsaktiviteter.

For de gymnastikinteresserede børn er der også mulighed for at kombinere opholdet med GymDanmarks gymnastikskole. GymDanmarks gymnastikskole er for både piger og drenge uanset niveau og afholdes i samarbejde med Springcenter Aarhus. Gymnastikskolen vil byde på sjov og leg inden for både acro-, rytmisk- og springgymnastik.

Ugen struktures omkring gymnastikskole og andre aktiviteter for henholdsvis børn og voksne om formiddagen. For de børn der ikke deltager i gymnastikskole vil der være masser af aktiviteter med boldspil, svømmehal, sjov i skoven og kreative værksteder. Teenagere og voksne vil, hver for sig eller sammen, have mulighed for at vælge mellem forskellige aktiviteter såsom fitness, beachbold, havkajak, mtb, springgymnastik, stortrampolin, yoga, mini-tri og meget mere. Eftermiddagene vil være fyldt med sjove aktiviteter for hele familien fx. tur til stranden, Moesgaard Museum. Om aftenen vil der blive hygget med grill, højskolesang omkring bålet og lærerige foredrag og kulturelle indslag.

Kort sagt, Idrætshøjskolen Aarhus og Springcenter Aarhus danner i fællesskab rammerne for en festlig og fornøjelig uge med et utal af muligheder for at udfolde sig aktivt på eget niveau – alene og i fællesskab med andre. En uge på familiehøjskole byder på venskaber, fællesskab og gode oplevelser for livet.
Aldersgrænsen er 5 år.

Læs mere her