500 dage til OL i Rio - GymDanmark

500 dage til OL i Rio

Af: Josephine Iversen

Idéen med det nye OL slogan er at skabe opmærksomhed frem mod OL i Rio. ALLFOR udtrykker det fællesskab der er omkring hele OL – lige fra OL-holdet til tanken om OL-familien, og det udtrykker også den dedikation, der kræves af eliteatleter – i særdeleshed hvis de skal kvalificere sig til OL og gå efter et topresultat!

Danske gymnasters vej til OL

Samtidig kan ALLFOR også bruges af alle, der står bag OL-atleterne. Fans og partnere kan være ALLFOROL, og man kan også være ALLFORgymnastik eller ALLFOR HelgeVammen – ja alt hvad man har lyst til at være ALLFOR! ALLFOR kan tilpasses sammenhængen, den enkelte sportsgren, den enkelte atlet osv. – og man kan give det sin egen personlige kant, når man bruger det.

Danmark skal ose af OL feber, og det kan kun lade sig gøre hvis netop I er med på idéen! Vi vil derfor gerne have alle til at bruge OL slogannet ALLFOR, og et fælles hashtag #allforRio. Du kan også sagtens lave dine egne hashtags, f.eks. #allforHelgeVammen, #allforgymnastik #allfordanmark – det er kun fantasien der sætter grænser!

Vi håber, at I vil tage slogannet til jer og bruge det om det, som netop I er ALLFOR. Alle kan være med til at bruge slogannet – ALLFOR er et fælleskab for alle som har lyst til at bakke op omkring de danske atleter frem til OL!

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen