500 dage til OL i Rio - GymDanmark

500 dage til OL i Rio

Af: Josephine Iversen

Idéen med det nye OL slogan er at skabe opmærksomhed frem mod OL i Rio. ALLFOR udtrykker det fællesskab der er omkring hele OL – lige fra OL-holdet til tanken om OL-familien, og det udtrykker også den dedikation, der kræves af eliteatleter – i særdeleshed hvis de skal kvalificere sig til OL og gå efter et topresultat!

Danske gymnasters vej til OL

Samtidig kan ALLFOR også bruges af alle, der står bag OL-atleterne. Fans og partnere kan være ALLFOROL, og man kan også være ALLFORgymnastik eller ALLFOR HelgeVammen – ja alt hvad man har lyst til at være ALLFOR! ALLFOR kan tilpasses sammenhængen, den enkelte sportsgren, den enkelte atlet osv. – og man kan give det sin egen personlige kant, når man bruger det.

Danmark skal ose af OL feber, og det kan kun lade sig gøre hvis netop I er med på idéen! Vi vil derfor gerne have alle til at bruge OL slogannet ALLFOR, og et fælles hashtag #allforRio. Du kan også sagtens lave dine egne hashtags, f.eks. #allforHelgeVammen, #allforgymnastik #allfordanmark – det er kun fantasien der sætter grænser!

Vi håber, at I vil tage slogannet til jer og bruge det om det, som netop I er ALLFOR. Alle kan være med til at bruge slogannet – ALLFOR er et fælleskab for alle som har lyst til at bakke op omkring de danske atleter frem til OL!