DM i mandlig idrætsgymnastik - GymDanmark

DM i mandlig idrætsgymnastik

Lørdag den 21. marts starter DM i mandlig idrætsgymnastik i Aarhus, hvor landets bedste idrætsgymnaster kæmper om DM-titlerne i mangekamp, gulv, bensving, ringe, hest, barre og reck. Mangekampen afgøres den 21. marts, mens disciplinfinalerne afvikles søndag den 22. marts.

Da konkurrencen er et led i kvalifikationen til årets EM, der afholdes i næste måned i Montpellier i Frankrig, forventes alle landsholdets profiler at deltage. Blandt deltagerne er Helge Vammen, Marcus Frandsen, Joachim Winther, Joao Marcus Fuglsig og Stig Kjeldsen, der for et halvt år siden vandt de Nordeuropæiske Mesterskaber for hold.

Elitechef Henrik Bertelsen udtaler at det ved weekendens DM bliver spændende at se, hvordan det går med gymnasternes forberedelser til årets store internationale konkurrencer som EM, European Games og VM. Ydermere er han spændt på at se, om Helge Vammens, Marcus Frandsens og Jacob Buus’ træningsophold i Miami har givet et udbytte, der kan ses ved konkurrencen.

”Derudover bliver det selvfølgelig også spændende at følge kampen om mangekampstitlen. Der er lagt op til en spændende konkurrence mellem især Helge Vammen, Joao Marcus Fuglsig, Marcus Frandsen og Joachim Winther”, udtaler Henrik Bertelsen.

Se hele deltagerlisten her

Kig forbi og oplev gymnastik på højeste niveau og støt gymnasterne i kampen om de eftertragtede DM-titler.

Tid og sted
Lørdag den 21. marts kl. 13 og søndag den 22. marts kl. 9

Aarhus Gymnastik & Trampolin Center
Hvidkildevej 11
8240 Risskov

Entré: Gratis