Skal dit hold med til Bornholm? - GymDanmark

Skal dit hold med til Bornholm?

Går du på et gymnastikhold for 12-16 årige eller er du træner for et hold i den aldersgruppe? Så er Pinsestævnet på Bornholm lige noget for dig. Man kan søge om dispensation for alderskravet, hvis man eksempelvis er et acrohold med en blandet aldersgruppe på holdet.

Pinsestævnet er for dig, der mener gymnastik også handler om fællesskab, grineflip, hygge og oplevelser man husker for evigt.

Pinsestævnet vil byde på workshops, opvisning, fest, oplevelser i den Bornholmske natur, photoshoot, fællestræninger og mest af alt en fantastisk mulighed for at møde andre gymnaster og trænere fra hele landet. Stævnet planlægges, så man både er sammen med ens holdkammerater, men man er også sammen med de andre hold så meget som muligt.

Hvem kan deltage?

Alle GymDanmarks discipliner er inviteret med, og er der særlige hensyn ift. din disciplin, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe med det. Stævnet er uden konkurrence, og dermed en oplagt mulighed for at mødes over gymnastikken på en anden måde – og ikke mindst at møde de andre discipliner.

Tilmelding?

Efter sommerferien bliver der sendt invitationer ud, og tilmeldingen åbner herefter. Det er muligt at få tilsendt stævnehåndbogen allerede nu. Den kan rekvireres hos Karina på kvj@gymdanmark.dk – det er også her du kan få svar på eventuelle spørgsmål eller komme med gode idéer.