Tempofyldte Anders Emil Wesch - GymDanmark

Tempofyldte Anders Emil Wesch

Sådan siger 21-årige Anders Emil Wesch fra Odense Gymnastikforening, om sin sport Tumbling.

I GymDanmark har vi de bedste gymnaster med de største talenter, og vi vil i en periode præsentere dig for en række af disse helt unikke talenter. Mød denne gang tumbleren Anders Emil Wesch.

Se alle de udvalgte profiler, som er udvalgt i samarbejde med landstrænere og disciplinudvalg.

Anders har altid elsket gymnastik, og gik til at starte med kun til TeamGym. Da han blev 15 år begyndte han at tillægge sport en stor del i hans hverdag. Han flyttede til Viborg sports college, hvor man kan tage sin ungdomsuddannelse samtidig med at man har fokus og tid til sin sport. Anders boede på sports college i 3 år, blev student fra gymnasiet, og udviklede sig både sportsmæssigt og personligt.

Der var hal lige ved siden af hvor han boede, og det gav ham mere tid til træning end normalt. Efter de første 2 år på sports college skiftede han fra TeamGym til tumbling – det var sjovt at springe baglæns, og så undgik han rytmedelen som han ikke var helt vild med. Han trænede tumbling til de ugentligt træningspas med de andre tumbling kammerater, men også når han var hjemme på college med hans collegekammerater.

Læs hele artiklen om Anders her