GymForsikring - GymDanmark

GymForsikring

Aftalen sikrer GymDanmarks foreninger og deres medlemmer favorable forsikringsaftaler – både målt på pris og dækning.  De to nye Gym-Forsikringer er helt unikke og specielt udviklet til GymDanmarks medlemmer.

Læs mere om alle fordelene her
Få overblik over foreningens forsikringsmuligheder her
Få overblik over gymnastikmedlemmets forsikringsmuligheder her

”Det er med denne aftale lykkedes GymDanmark at skabe en unik samarbejdsaftale med en partner, der imødekommer vores gymnasters og foreningers ønsker og behov. Vi glæder os virkelig meget til samarbejdet og håber, at vores medlemmer vil tage godt imod Købstædernes Forsikring som med aftalen bliver en del af GymDanmark-familien”, udtaler Forbundsformand for GymDanmark, Flemming Knudsen.

Skaderne i gymnastik (når uheldet virkelig er ude) kan være meget alvorlige – og dette er der taget højde for i den ulykkesforsikring som er skræddersyet til gymnastik. Desuden har Købstædernes Forsikring specialdesignet en forsikring til de frivillige i bestyrelserne som blandt andet indeholder: løsøreforsikring, bestyrelses-ansvarsforsikring, kriminalitetsforsikring og netbanksforsikring. Desuden er aftalen bygget op omkring et cash-back beløb som går direkte tilbage til foreningen.

”Med aftalen stiller vi både favorable forsikringsaftaler til rådighed for GymDanmark og deres medlemmer, samtidig med at vi støtter de lokale gymnastik-foreninger. Vi er Danmarks eneste kundeejede landsdækkende erhvervs- og privatforsikringsselskab, og derfor føler vi også et særligt ansvar for at give noget tilbage til kunderne. Og det er netop, hvad vi gør med denne aftale,” slutter Anders Hestbech.

“Aftalen mellem GymDanmark og Købstædernes er startskuddet for en ny måde at
samarbejde på og skal ses som første store resultat af den kommercielle satsning som GymDanmark satte i gang i 2014. Jeg er personlig meget glad og stolt – og har ret så høje forventninger til den aftale som vi har indgået.  Jeg er sikker på at den vil være til glæde for alle medlemmer i GymDanmark” uddyber Udviklings- og marketingschef i Trine Bay.

Mere information
GymDanmark
Erhvervs- og salgschef Rene Dupont på rdu@gymdanmark.dk – mobil 24953801

Købstædernes Forsikring
Foreningens forsikringsmuligheder
Gymnastikmedlemmets forsikringsmuligheder