Lillebror lotteri - GymDanmark

Lillebror lotteri

Nyt træningstøj, klubudstyr, stævner eller udenlandsrejser. Der kan være mange ønsker – og dermed udgifter – forbundet med et aktivt fritidsliv. Derfor vælger tusindevis af børn og unge fra lokale foreninger og idrætsklubber hvert år at gå på gaden med Børnehjælpsdagens Lillebrorlodder.

Med den rette indsats kan et lodsalg få fælleskontoen til at bugne
I 2014 tjente 450 foreninger, klubber og skoleklasser på landsplan i alt 2,4 millioner kroner ved at deltage i Lillebror Lotteriet. Idrætsforeningen der løb med titlen som ’bedste sælger’ blev næsten 37.000 kr. rigere.

Det tjener i
Tilmelding til dette års Lillebror Lotteri er mulig netop nu via Børnehjælpsdagens hjemmeside. Det koster ikke noget at bestille lodder. For hvert solgt lod til 20 kroner (fast salgspris) modtager foreningen eller klubben 8,5 kroner. Tilmelding finder sted her

Hvornår foregår salget
I vælger selv hvor meget tid I vil afsætte til lotteriet. Salget skal blot finde sted i perioden den 26. marts til 17. maj 2015.

Mere om lotteriet
Overskuddet fra Lillebror Lotteriet går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og unge, der bor på en institution eller hos en plejefamilie i Danmark. Foreningslivets unge sælgere tager dermed et socialt ansvar, mens de tjener penge til egne aktiviteter.

Børnehjælpsdagen er en upolitisk hjælpeorganisation, der har stået bag Lillebror Lotteriet siden 1926. Læs mere om lotteriet og tilmelding som sælger på www.bhd.dk

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen