Billetsalget til VM begynder NU - GymDanmark

Billetsalget til VM begynder NU

Det bliver en fantastisk event med masser af højtflyvende oplevelser og tempo i verdensklasse. Konkurrencehallen hvor dramaet, intensiteten og den sportslige kamp skal udfolde sig, har plads til 3000 tilskuere, og med en fyldt hal, så er der ingen tvivl om at det bliver en flot og værdig ramme om VM, som ligeledes er OL kvalifikation for trampolin.

Du kan opleve absolut verdensklasse gymnaster inden for trampolin og tumbling – og Danmark stiller med stærke og dygtige gymnaster, som vil kæmpe mod verdenseliten – læs mere her.

Udover den sportslige del, så bliver der lavet en Fanzone lige ved siden af konkurrencehallen, hvor der vil være mulighed for at børn kan boltre sig i et lille springland, der bliver konkurrencer, autografbar og et lille hjørne, hvor der er mulighed for at blive klogere på Trampolin og Tumbling.

Se hvornår du vil til VM – find programmet her.

 

KØB BILLET i dag

Billetsalget starter med frigivelsen af et begrænset antal partout billetter (4 dage). Normalprisen er 500 kr., men i en begrænset periode kan du købe billetten til 400 kr.  

Partoutbillet (26/11-29/11): 500 kr. TILBUD fra. 5/3 til 1/5 KUN 400 KR. FOR 4 DAGE Gå ikke glip af VM 2015 – køb din partoutbillet i dag

Resten af billettyperne bliver frigivet i løbet af foråret.

 

Let’s jump together

Læs mere om VM2015 her eller besøg den officielle Facebookside her.

 

VM i Trampolin & Tumbling afvikles i samarbejde med FIG (Federation International Gymnastics), Sport Event Denmark, Udvikling Fyn og Odense kommune

 

af Janne Jelstad