Karismatiske Daniel Præst - GymDanmark

Karismatiske Daniel Præst

I GymDanmark har vi de bedste gymnaster med de største talenter. Vi vil i en periode præsentere dig for en række af disse helt unikke talenter, mød denne gang trampolinspringeren Daniel Præst.

Daniel Præst er 22 år, og er opvokset i Gilleleje. Daniel startede sin trampolinkarriere ganske ung, nemlig som 4-årig hvor han ved en fejl blev forvekslet med sin storesøster, som allerede gik til trampolin. Som 6-årig debuterede han i sin første konkurrence, og som 10-årig stod han øverst på medaljeskamlen med guld om halsen til DM U12.

Pause og comeback
Efter en heftig periode hvor han blandt andet dannede par med den tre-dobbelte OL-deltager Peter Jensen, holdte Daniel en pause. Om perioden op til pausen siger en ærlig Daniel “Der var et enormt spring fra junior til senior, en markant øget træningsmængde, gymnasiet, personlig udvikling og et stadigt voksende ambitionsniveau til mig selv. Det blev for meget på et tidspunkt, og da præstationerne på trampolinen samtidigt begyndte at svigte, var det nærmest ubærligt for mig og jeg kunne derfor mærke at det var tid til at give mig selv et break”.

Læs hele artiklen om Daniel her

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen