Euro Gymnastic Equipment ny VM-partner i GymDanmark - GymDanmark

Euro Gymnastic Equipment ny VM-partner i GymDanmark

Euro Gymnastic Equipment – i daglig tale EuroGym – har i dag indgået en aftale med GymDanmark og bliver således officiel leverandør af tumbling-udstyr til VM2015 i Odense.

”Vi er i GymDanmark utroligt glade for aftalen med Euro Gymnastic Equipment som sikrer vores tumblere optimale forhold både før og under VM. Landstræner Michael Jensen har været med i processen og har både testet og godkendt banen, så vi er sikre på at aftalen kommer gymnasterne til gode – hvilket jo er det allervigtigste for os,” udtaler en tilfreds formand Flemming Knudsen.
EuroGym er i forvejen sponsor for TeamGym og derfor er det en stor glæde for salgsdirektør Jakob Shin Søndergaard, at samarbejdet nu også omhandler den største internationale gymnastikbegivenhed på dansk grund.

– VM er ikke bare en stor begivenhed i Danmark, men også internationalt, da mesterskabet er kvalificerende til OL i Rio 2016, forklarer direktør Jakob Shin Søndergaard og forstætter:
– Vi er meget glad og stolte over, at vi nu officielt er en del af VM2015, som vi betragter som en unik mulighed for at få eksponeret vores baner – både internationalt og nationalt. Banen som hedder Skakun er helt nyudviklet med henblik på VM2015 og vi håber, at den bliver en stor succes – måske kan den være med til at sikre Danmark medaljer, afslutter en smilende salgsdirektør.

VM2015 i Trampolin, Tumbling og DMT bliver afholdt i Arena Fyn fra 26. november og to uger frem.

Læs mere om VM2015
Læs mere om Euro Gymnastic Equipment

Hvis du vil vide mere om aftalen kan du kontakte:
Forbundsformand Flemming Knudsen på 2071 8043 – fkn@gymdanmark.dk
Salgsdirektør Euro Gymnastic Equipment, Jakob Shin Søndergaard på 4045 6399