Velkommen til ny hjemmeside - GymDanmark

Velkommen til ny hjemmeside

Af Anette Jentzsch – aje@gymdanmark.dk

Velkommen til GymDanmarks nye hjemmeside. Vi har længe glædet os til at præsentere en helt ny hjemmeside for dig, som har meget mere fokus på brugervenlighed og æstetik. Vi har skabt en helt ny hjemmeside, og en slags intranet vi kalder for gymtranet.

  • På GymDanmark.dk finder du den samlede gymnastikpalette med produkter, aktiviteter, kalender og ikke mindst gymnasterne i fokus
  • GymTranet.dk finder du konkurrencetilmeldinger, reglementer, produktinformationer, referater og meget meget mere

Vi har med den nye hjemmeside lagt gymnastikken, aktiviteterne og medlemsprodukter på forsiden, og samlet alle øvrige informationer du som gymnast, træner, udvalgsmedlem, holdleder eller forening har brug for.

En digitalt univers i udvikling
Vi arbejder lige nu også på at blive klar med et mobilsite så du altid har gymnastikken ved hånden. Vi vil fortsat have fokus på at udvikle brugervenlighed og services til medlemmerne, så har du gode idéer så send dem til kommunikationsmedarbejder Anette Jentzsch aje@gymdanmark.dk

Vi håber I vil tage godt imod det nye GymDanmark.dk og GymTranet.dk