Gymnasternes Dag på Fyn - GymDanmark

Gymnasternes Dag på Fyn

Gymnastikken i GymDanmark er alsidigt, og det afspejler Gymnasternes Dag – dagen byder på det klassiske og det utraditionelle, og er en sjælden mulighed for at opleve diversiteten i gymnastikken på samme dag. Gymnasternes Dag 2015 er GymDanmarks opvisningsdag, hvor konkurrence- og opvisningshold mødes til en dag med fokus på show, performance og gymnastikglæde. Alle GymDanmarks medlemsforeninger er inviterede til at deltage, og Gymnasternes Dag finder sted på Sjælland, Fyn og i Jylland.

På Fyn afvikles den 65. Gymnasternes Dag 2015 i Odense Idrætshal søndag d. 8. marts. Der deltager ca. 1.600 gymnaster fordelt på 43 hold. På dagen vil GymDanmarks discipliner være bredt repræsenteret og dermed afspejle forbundets mangfoldighed. Traditionen tro vil der også i år indrettes en instruktørcafé, hvor den nye fynske udviklingskonsulent Karen Marie Holst vil være til stede.

Den fynske Gymnasternes Dag byder på et varieret program, hvor det vil blive muligt at opleve den fascinerende hjulgymnastik Rhönrad, imponerende akrobatik, kraftfulde spring, yndefuld rytmisk gymnastik og højtflyvende trampolinspring. Sorø Gymnastikefterskole gæster også Gymnasternes Dag med deres elevhold bestående af 184 gymnaster.

Formand for GymFyn Mette Find Andersen udtaler: “Jeg glæder mig især over, at det ikke udelukkende er fynske hold, der vælger at give opvisning ved GymFyns Gymnasternes Dag i Odense”.

Deltagende gymnastikforeninger:

Spangsbjerg IF

DHG Gymnastik

Bellinge-Gymnasterne

Odense Gymnastik Forening

Sorø Gymnastikefterskole

Munkebjerg Gymnastikforening

Tarup – Paarup IF

NG&IF Gymnastik og Atletik Forening

Bolbro Gymnasterne

Ebberup IF

Ullerslev Gymnastik & Motionscenter

Ejerslykkeskolen

Næsby IF

Ringsted IF – Gymnastik

Praktisk info:

Gymnasternes Dag på Fyn afvikles af GymDanmark i samarbejde med GymFyn, i Odense Idrætshal, Højstrupvej 5, 5200 Odense V, søndag den 8. marts, fra kl. 08.30 – 19.30.

Pressen er meget velkommen og tag gerne familien med. For akkreditering kontakt Kommunikations- og Marketingmedarbejder Anette Jentzsch på aje@gymdanmark.dk.