VM2015: Inspektion fra USA - GymDanmark

VM2015: Inspektion fra USA

 

 

Forberedelserne til VM i Trampolin og Tumbling er i fuld gang, og Organisationskomiteen, forbundskontoret og en række frivillige kræfter står sammen om at skabe et fantastisk VM til november.

Det forventes at der kommer gymnaster fra op imod 50 nationer, en af dem er USA. Amerikanerne sender omkring 60 personer til VM og 120 til ungdoms VM. For at få de bedste betingelser og se Danmarks planer for VM, så ankom en delegation på tre personer til Odense i fire dage for at inspicere omgivelserne.

Alle aktiviteter under et tag
Delegationen var ude at se Sparrekassen Fyn Arena, hvor VM skal afholdes fra d. 26.-29. november og junior VM 3.-6. dec. Event manager Janne Jelstad og sportskoordinator for Trampolin og Tumbling Espen Larsen gav dem en grundig rundvisning i både forplejningsområdet, træningshallen, opvarmningshallen og selve konkurrencehallen.  Konkurrencehallen hvor dramaet, intensiteten og den sportslige kamp skal udfolde sig, har plads til 3000 tilskuere, og med en fyldt hal, så er der ingen tvivl om at det bliver en flot og værdig ramme om VM, som ligeledes er OL kvalifikation for trampolin. 
Udover den sportslige del, så bliver der lavet en Fanzone lige ved siden af konkurrencehallen, hvor der vil være mulighed for at børn kan boltre sig i et lille springland, der bliver konkurrencer, autografbar og et lille hjørne, hvor der er mulighed for at blive klogere på Trampolin og Tumbling.
Amerikanerne var særligt begejstrede over faciliteterne og var sikker på at rammerne omkring blev fantastiske.
 
Rundtur til hoteller og seværdigheder
Formålet med turen rundt til diverse hoteller var at se standarden, kapaciteten og omgivelserne. Med en så stor delegation som USA, er der en del ting som skal koordineres og det blev der lejlighed til at få diskuteret.  Til at vise rundt på hotellerne havde vi Andre Jensen fra Udvikling Fyn som i samarbejde med GymDanmark skal varetage booking af hoteller mm. for delegationerne.
 
Det blev også til en del sightseeing i Odense, da amerikanerne gerne vil have mulighed for at give deres gymnaster en kulturel oplevelse udover at være til konkurrence, og derudover har de mange forældre med som ønsker at se og opleve byen.
Alt i alt var det et rigtig positivt og godt besøg, hvor der var stor ros til GymDanmark for planlægningen og de ideer og visioner som der er lagt ned over eventen.
VM i trampolin og Tumbling bliver afholdt i samarbejde med Udvikling Fyn og Sport Event Denmark i Odense.
 
Vil du ikke gå klip af årets helt store gymnastik begivenhed så køb din billet på www.wch2015.dk , billetsalget starter i marts.