Tumblinglejr med britisk islæt - GymDanmark

Tumblinglejr med britisk islæt

I sidste uge var det danske tumbling landshold og det britiske tumblinglandshold samlet til en træningssamling på Vesterlund efterskole. Dette blev en stor succes og der arbejdes på endnu en samling til sommer.

Michael Jensen, der er træner for det danske tumblinglandshold og ansat på Vesterlund Efterskole, står bag arrangementet. ”Jeg har kontaktet det britiske landshold og inviteret dem her til Danmark. Der er endnu ikke så mange internationale konkurrencer, så for at have træningsudveksling og lade gymnasterne blive inspireret af hinanden afholder vi samlingen. Desuden er tumbling også en enspændersport, så derfor er det fint at afholde nogle sociale arrangementer.”

 
Du kan opleve de danske tumblere ved VM i Trampolin og Tumbling d. 26.-29. november i Odense (Sparrekassen Fyn Arena). 
Billetter kan købes hos billetnet primo marts.
 
VM bliver arrangeret i samarbejde med Udvikling Fyn og Sport Event Denmark.