Gymnasternes Dag på Sjælland - GymDanmark

Gymnasternes Dag på Sjælland

Gymnasternes Dag 2015 er GymDanmarks opvisningsdag, hvor konkurrence- og opvisningshold mødes til en dag med fokus på show, performance og gymnastikglæde.Alle GymDanmarks medlemsforeninger er inviterede til at deltage, og Gymnasternes Dag finder sted på Sjælland, Fyn og i Jylland.

På Sjælland afvikles Gymnasternes Dag 2015 i Ravnsborghallen i Køge søndag d. 22. februar. Der deltager 400 gymnaster fordelt på 15 hold fra hele Sjælland. På dagen vil GymDanmarks discipliner være bredt repræsenteret og dermed afspejle forbundets mangfoldighed i fantastiske omgivelser, bestående af Ravnsborghallen og GF Køge Bugts Gymnastikcenter. Det er det første regionale stævne som afholdes i Køge efter det nye gymnastikcenter er bygget.

Den sjællandske Gymnasternes Dag byder på et varieret program, hvor det vil blive muligt at opleve den fascinerende hjulgymnastik Rhönrad, imponerende akrobatik, kraftfulde spring og yndefuld rytmisk gymnastik. Gunslevholm Idrætsefterskole gæster også Gymnasternes Dag med TeamGym og dans på programmet.

Formand for GymSjælland Bettina Krumbæk udtaler: “Jeg glæder mig til et forrygende show, hvor æstetik, lys og musik går op i en højere enhed. På 4 timer vil gymnaster og publikum blive bragt rundt i gymnastikkens verden.”

Deltagende gymnastikforeninger:

Slagelse GF

GF Køge Bugt

Espergærde IF

Gymnastikforeningen ODK

KG66 Kastrup

Ringsted IF – Gymnastik

Greve Gymnastik og Trampolin

Rishøj IF

Lille Næstved IF

Gunslevholm Idrætsefterskole

Praktisk info:

Gymnasternes Dag på Sjælland afvikles af GymDanmark i samarbejde med GymDanmarks regioner på Sjælland, i Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge, søndag den 22. februar, fra kl. 11.00 – 15.00. 

Pressen er meget velkommen og tag gerne familien med. For akkreditering kontakt Kommunikations- og Marketingmedarbejder Anette Jentzsch på aje@gymdanmark.dk.