Gymnasternes Dag i Jylland - GymDanmark

Gymnasternes Dag i Jylland

Gymnasternes Dag 2015 er GymDanmarks opvisningsdag, hvor konkurrence- og opvisningshold mødes til en dag med fokus på show, performance og gymnastikglæde. Alle GymDanmarks medlemsforeninger er inviterede til at deltage, og Gymnasternes Dag finder sted på Sjælland, Fyn og i Jylland.

I Jylland afvikles Gymnasternes Dag 2015 i Døesvejens Fritidscenter i Holstebro lørdag d. 28. februar. Der deltager ca. 600 gymnaster fordelt på 17 hold. På dagen vil GymDanmarks discipliner være bredt repræsenteret og dermed afspejle forbundets mangfoldighed.

Den jyske Gymnasternes Dag byder på et varieret program, hvor det vil blive muligt at opleve imponerende akrobatik, kraftfulde spring og yndefuld rytmisk gymnastik. Bøvling Idrætsefterskole gæster også Gymnasternes Dag med Gymnastik og Performance på programmet.

Formand for GymMidtjylland Bent Busk udtaler: “Vi glæder os rigtigt meget til en dag i gymnastikkens tegn – en dag med hold fra Randers i Øst til Hvide Sande i vest – det bliver en festdag med mange flotte indslag”

Deltagende gymnastikforeninger:

Randers Gymnastiske Forening

TST Gymnastik

Skive GF

Bryrup, Gymnastikafd.

Bøvlings Idrætsefterskoles Gymnastikforening

Viborg GF

Vejlby IK

Grindsted G & IF

Vestjysk GF

Hvide Sande AK

Hammel Gymnastikforening

HI-Skanderborg, Gymnastikafd.

Holstebro GF

DGI Midtjylland Afterafter rep. piger

Praktisk info:

Gymnasternes Dag i Jylland afvikles af GymDanmark i samarbejde med GymDanmarks regioner i Jylland, i Døesvejens Fritidscenter, Døesvej 56, 7500 Holstebro, lørdag den 28. februar, fra kl. 11.00 – 15.15.

Pressen er meget velkommen og tag gerne familien med. For akkreditering kontakt Kommunikations- og Marketingmedarbejder Anette Jentzsch på aje@gymdanmark.dk.