Presseakkreditering åbent til VM - GymDanmark

Presseakkreditering åbent til VM

Til november er GymDanmark i samarbejde med Odense kommune, Udvikling Fyn og Sport Event Denmark, værter for VM i Trampolin og Tumbling på hjemmebane i Odense. Byen bliver værtsby for tempofyldt og højtflyvende gymnastik i verdensklasse, når GymDanmark præsenterer VM i Trampolin og Tumbling, som ligeledes vil være kvalifikation til OL i Rio 2016. Odense får besøg af verdens ypperste springere og tumblere fra ikke mindre end 50 forskellige nationer, hvilket gør eventen til en af de største på Fyn til dato.
 
VM afholdes fra 26. – 29 november, og WAGC (JuniorVM) afholdes fra 3. – 6. december. Billetsalget starter til Marts via Billetnet.dk – information herom følger.
 

Foto: Præst & Andersen / Wesch – FIG
 
Presseakkreditering åben nu
Netop nu er der åbnet for presseakkrediteringen, hvor du kan sikre dig en plads på første række til en af de største gymnastik-begivenheder på dansk jord. Læs mere om VM2015 her.
Link til presseakkrediteringen her. Hvis det er første gang du tilmelder dig til et internationalt Gymnastik-Event, skal du oprette en profil. Har du spørgsmål til dette, kontakt presseansvarlig i GymDanmark Anette Jentzsch – M 2162 6733.
 
Lokale profiler
-I GymDanmark har vi store forventninger til de danske profiler, som helt sikkert vil gøre deres aller ypperste for at sikre sig pladser blandt de forreste i feltet ved VM. Der har endnu ikke været udtagelse til VM, men vi forventer at der vil blive flere lokale gymnaster ved VM2015 i Odense. VM bliver en fantastisk event i Odense og sammen med vores samarbejdspartnere vil vi skabe nogle unikke rammer for både gymnaster og tilskuere- siger eventleder Janne Jelstad i GymDanmark.
Læs mere om profilerne her