Ny konsulent i Hovedstaden - GymDanmark

Ny konsulent i Hovedstaden

GymDanmark har fra d. 13. januar 2015 ansat Karina Vestermark Jensen som ny udviklingskonsulent. Karina bliver regional konsulent for hovedstadsområdet, og vil derudover også arbejde med landsdækkende markedsføring på breddeområdet.

Karina er ikke et nyt navn i GymDanmark idet hun er formand for GymHovedstaden, sidder i GymForAlle udvalget, og så løser hun administrative opgaver omkring Gymnaestrada 2015. Det fortsætter hun med selvom hun nu også er ansat på forbundskontoret 20 timer om ugen gennemsnitligt. Hun har en gymnastikfortid i Ishøj, Greve og Karlslunde, og har også været aktiv på udvalgsplan og på enkelte hold på Fyn, da hun boede der i fem år. Karinas styrker er omkring breddegymnastikken, hvor hun har mere end 15 års erfaring.

GymDanmark har tidligere haft Karina som forbundsinstruktør, hun var hovedansvarlig for gallaen, da Danmark var værter for EUROGYM i 2010, hun har været udvikler på GymDanmarks GYMFIT® Performance koncept, og vi kender hende som en ildsjæl, som vi er glade for at have fået med på holdet. Selv glæder hun sig især til at lære lokalforeningerne bedre at kende, og håber hun kan blive en naturlig fremtidig sparringspartner for foreningerne.
Privat bor Karina på Frederiksberg og er, efter nogle år som efterskolelærer, startet som netstuderende i 2014. Det betyder, at hun har nogle studiedage, og planlægger arbejdstiden udenom dem. Udover gymnastikken interesserer Karina sig også for idrætspsykologi og scenekunst.